Què és Taller de Ganxet?

ganxet, llana,

Benvinguts a Taller de Ganxet, un lloc web sobre el ganxet.

Jo sóc la Cris i visc a Barcelona. A Taller de Ganxet hi trobareu informació sobre les meves creacions, els meus tallers de ganxet a Barcelona i tot allò interessant sobre el mon del ganxet. Idees, imatges, guies, referències, fires i tot el que m’agrada.

Ull, que el ganxet és addictiu!

En el moment que comencis a gaudir del ganxet i a crear peces úniques fetes per tu, ja no podràs parar. El ganxet es relaxant, tot i que no ho sembli al principi. Un cop el tens per la mà, veuràs com flueix el teu projecte, com agafa forma, es un plaer.

Podreu veure les meves publicacions sobre ganxet al blog!!

També trobareu mini tutorials per fer petites creacions.

I podeu trobar patrons, kits i peces teixides a la botiga.

Espero que gaudiu i que al final us torneu addictes al ganxet com jo!!! 

Crocheteamos??

Ir arriba