Tallers ganxet Barcelona

Tallers ganxet Barcelona de continuïtat

Tallers ganxet Barcelona t’he ofereix un curs de continuïtat, per aquells que vulguin iniciar-se al fantàstic mon del ganxet. Vine a aprendre ganxet amb el nostre bono 5 hores.

O per aquells que vulgueu començar un projecte i necessiteu ajuda. Tu decideixes la peça i la tècnica. Jo et guiaré perquè obtinguis els millors resultats. Vine amb la teva idea o amb aquest projecte que mai acabes i t’ajudaré.

Tant sí no saps com sí el què vols és ajuda, tu decideixes el temps que vols dedicar a teixir. Comences en el moment que vols i pots renovar el teu bono tantes vegades com vulguis. Hi ha flexibilitat d’horaris, pots escollir de dimarts a divendres de 17,00 a 20,00 hores, el dia i l’hora que millor s’adapti a tu.

ACTUALMENT AMB MOTIU DE LA PANDEMIA PER COVID, L’AFORAMENT  DELS TALLERS GANXET BARCELONA ÉS LIMITAT. PER TANT ELS HORARIS SON TANCATS I AMB CITA PREVIA. PARLE’M  698 41 82 73

Si tens qualsevol dubte, suggeriment o consulta, contacta’m

BONO 5 Hores de taller ganxet Barcelona (presencial).

  • Bono 5h: 35 €. Disposes de 6 mesos per gastar el teu bono.

    

Consultori per hores de ganxet.

El preu del consultori és de 7 €/h. Pots aprofitar per resoldre dubtes o aprendre a teixir a ganxet el que vulguis en el moment que més et convingui. Flexibilitat horària, podem quedar de dimarts a divendres de 17,00 a 20,00 hores, el dia i l’hora que millor s’adapti a tu.

Si tens qualsevol dubte, suggeriment o consulta, contacta’m

Taller de Ganxet

Ir arriba