clutch clio 2 el club de la calceta

Taller CLUTCH CLIO

Taller CLUTCH CLIO a càrrec de Carmen de ‘El Club de la Calceta’

Qui no coneix a Carmen? calcetera dissenyadora de projectes tan xulos com aquest Cluth Clio. Pots veure altres dissenys en aquest enllaç

El Clutch Clio és una peça única, ja que incorpora un granny que la Carmen va aprendre de la seva àvia i que no hi ha cap patró per poder teixir-lo.

Un Cluth que podràs dur a tot arreu. La base està teixida amb un cabdell de Cloudy Cotton de Trap-Art. Un material novedós fet a base de restes de ampolles de plàstic fins crear una fibra completament ecològica.

El Cloudy Cotton és ideal per teixir bosses pel seu poc pes, tot i que també és adequat per fer catifes, coixins, puffs i treballs de macramé.

clutch clio el club de la calceta clutch clio 2 el club de la calceta

DIA I LLOC: El taller es realitzarà el 28 de juny divendres tarda de 16,00 a 20,00 o el 29 de juny dissabte matí de 10,00 a 14,00 al carrer Ferran Puig, 44 baixos de Barcelona

DURADA: 4 hores

PREU: 60 € amb el material inclòs excepte el ganxet. Necessitaràs un ganxet del 6 pel Cloudy i entre el 3 i el 5 pel cotó.

Si vols inscriure al taller pots fer-ho en aquest link

reserva taller

* Si s’anul·la amb menys de 7 dies d’antelació sense justificació no es retorna l’import.

Qualsevol dubte o consulta pots contactar AQUÍ 

Cancel·lacions per causes alienes a Taller de Ganxet:

Hauràs de comunicar la cancel·lació escrivint a info@tallerdeganxet.cat o trucant al 677 714 997.
Fins a 1 setmana abans del taller: devolució total de l’import.
Des de 7 dies abans del taller fins al dia del taller: no hi ha devolució de l’import del taller. Podràs passar per Taller de Ganxet a recollir el material.

 

Ir arriba