Sobre mi

taller de ganxet sobre miUs faig cinc cèntims d’on surt aquesta idea del Taller de Ganxet.

Soc la Cris i la meva relació amb el món de les labors ve de molt lluny, quasi des del mateix dia de néixer. A casa meva, les àvies i la meva mare sempre estaven envoltades de llanes, cotons, ganxets, agulles, robes, didals, botons, fils i més fils.

De petita passava hores amb l’ àvia fent cabdells de llana. En aquella època compraven la llana i els cotons en troques i jo era la que estava tota la estona amb els braços ben oberts i movent-los com un infinit mentre l’ àvia feia els cabdells.

Elles, les dones de la meva tribu, van ser les meves mestres. Elles em van ensenyar els punts bàsics de ganxet.

Amb les dues agulles vaig començar des de ben petita, portava els jerseis fets per mi a l’ escola. Jerseis i bufandes.

El temps va passar i fa uns 25 anys em vaig aficionar al punt de creu. Començant per petits treballs com pitets, tovalloles, estovalles individuals fins a arribar a fer quadres més complicats.

I ara? Ara m’ he tornat addicta al ganxet  Sense saber per on començar vaig decidir fer-ho amb un cobrellit. Un cobrellit fet amb 35 cuadrats de ganxet. Tots diferents.

Sí, he de confessar que és realment addictiu: ‘Ara, ara vinc que acabo aquesta volta… i una altra, i una altra…’

Però el que més m’ha animat a donar el salt a tenir aquest  blog, xarxes socials i decidir-me a donar tallers, ha sigut el aplaudiment i recolzament dels meus fills i del Jordi.

Així que ens veiem per aquí o en algun dels tallers!

Moltes gràcies per la visita, petonàs!

Ir arriba