Què és una manta de les temperatures?

Manta de les temperatures hi ha moltes. Segurament les heu vist a Instagram o a Pinterest, Si ha arribat el moment de fer la vostra, aquí teniu una petita guia.

Una manta de temperatura, una manta de clima, una manta del cel, com vulgueu anomenar-la, és una manera fabulosa per registrar els canvis de temperatura en un projecte d’un any.

Però, què és una manta de les temperatures? És un projecte que dura un any sencer. On teixiu una filera de manta o un granny amb un color, que assigneu a una temperatura. I aquí s’obre tot un ventall de possibilitats.

Acabarem amb un magnífic registre del que feia el temps durant 365 dies, de l’any què decidiu fer. O també pot ser el record d’un any en concret, per exemple l’any que vas néixer o el que va néixer algú estimat o l’any que vàreu fer un canvi especial a la vostra vida, etc.. 

En el passat, els teixidors fabricaven mantes del cel, on registraven els colors del cel cada dia. Un altre opció de manta.

El canvi climàtic i el ganxet…

Si no podeu fer front a tota una manta, podeu fer una bufanda amb el mateix mètode, Al Fòrum Econòmic Mundial de Davos 2020, Larry Fink l’empresari multimilionari nord-americà, per mostrar el canvi climàtic, portava amb orgull el seu mocador climàtic. 

Larry Fink al Fòrum Econòmic Mundial de Davos 2021

Una manta de temperatura és una manera excel·lent de visualitzar el canvi climàtic. I de fet, la meva m’ha sorprès molt. No imaginava acabar Desembre amb colors de Maig! Aquí podeu veure l’últim granny que vaig teixir. Correspon al 27 de desembre del 2021.

L’últim granny del 2021 correspon al 27 de desembre

Doncs fins aquí la introducció de que és una manta de les temperatures. Ara si us animeu a teixir la vostra us convido a seguir llegint el següent article : MANTA DE LES TEMPERATURES, Pas 1: Trieu els vostres colors i filats. Anem a veure per on començar i com teixir-la.

Ir arriba