xal lost in time 1

. .Xal Lost in time

La dissenyadora

El Xal Lost in time és disseny de la Johanna Lindahl, la dona que hi ha darrera de Mijo Crochet.

Aquesta dona sueca és dissenyadora de projectes a ganxet.

Està contínuament dissenyant projectes increïbles i meravellosos. Pràcticament de tots ells té publicat els patrons a Raverly una web dedicada a publicar patrons i projectes fets a ganxet i a dues agulles.

Alguns patrons son gratuïts i te’ls pots descarregar i altres els has de comprar.

Aquest en concret, el xal Lost in time el va dissenyar al març del 2017.

El Material

Feia molt de temps que jo tenia al cap teixir-lo. Però no acabava de decidir-me ni amb els colors ni amb la textura. Tampoc en si el feia per la primavera o per l’hivern…

Un dia vaig trobar aquestes llanes de Drops, concretament les Lima que tenen una composició de 65% llana i 35% alpaca.

xal lost in time 2

El que em va cridar l’atenció van ser els colors. I com sempre vaig començar a dubtar entre 4 colors, així que els vaig comprar els 4, tres cabdells de cadascun. En aquell moment no sabia perquè els faria servir. Va ser després de donar-li vàries voltes que vaig pensar en el xal Lost in time.

Sense saber fins on arribava el xal, vaig decidir començar-lo i anar fent cada volta d’un color diferent fins que s’acabessin els cabdells.

Amb un ganxet del 5. L’he teixit fins que la llana que em quedava no donava per acabar la següent volta.

xal lost in time 3

M’agrada molt com ha quedat, és un pel rígid per la textura de la llana, però m’agrada. És com portar una manteta a sobre, abriga molt, moltíssim. I això per les que estem tantes hores teixint és ideal. Abrigar les cervicals és primordial per no contracturar-se!!!

T’agradaria fer el teu i necessites ajuda? Sempre pots venir al taller i et guiaré, perque tu també puguis tenir el teu! pots contactar-me aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Ir arriba