xal omg 1

XAL OMG

Xal OMG és una peça creada des de zero per Taller de Ganxet.

Tot comença quan un dia apareix la Maria pel taller i em llança una proposta… ‘Fer una peça especial per a meditació’. Concretament per a una web que en breu veurà la llum. Un portal web de tècniques de relaxació, midfulness, ioga, etc….on també es podran adquirir accessoris relacionats. Entre ells el xal OMG. Un xal pensat per passar molt de temps meditant.

Els que practiquem la meditació sabem que el cos, al relaxar-se, baixa de temperatura i es tendeix a agafar fred. Llavors sempre has d’ abrigar-t’he més en aquests moments de relaxació total.

El material

Jo al taller tinc alguns fils de diferents textures, però no tinc un assortiment com una botiga de llanes.

Així que ens vam limitar a pensar en alguna cosa amb el material que jo tenia. I es clar, què millor que la veggie wool. Llana vegana 100% dralon, molt suau i agradable al tacte. De caràcter hipoal·lèrgic, que redueix la possibilitat d’al·lèrgies o irritacions al mínim i és molt ben tolerada per la pell sensible.

xal omg 2

Els colors

El xal OMG és un projecte per a la web de la Maria, així que els colors es van escollir pensant en els colors de la seva web. El antracita com a color base i l’oceà per a l’acabat.

xal omg 3

El projecte

La Maria portava una idea en ment, inspirada en una sèrie ambientada al segle XVII. El que li donava a la peça encara més força. No anava a ser una peça de les nostres iaies, anava a ser una peça molt antiga. Com l’art de meditar, ancestral!!

La idea inicial se’ns quedava una mica curta pel que volíem. Així que jo vaig aportar la meva experiència i els meus coneixements en ganxet per  donar-li la forma adequada.

Teixir-lo ha estat un descobriment. Jo no havia teixit abans res amb la veggie wool. Aquest material és al mercat des de fa tan sols dos mesos. He de dir que és molt agradable de teixir. Es teixeix amb agulles grans i s’estén molt.

xal omg 4

Així ha nascut el xal OMG

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Ir arriba