Truequeday lanero… es a dir bescanvi!

I perquè un truequeday lanero??? doncs perquè estàvem un mati moltes teixidores reunides al club del taller teixint, xerrant i se’ns va ocorre!!

Totes tenim molts cabdells a casa que no sabem que fer. Uns perquè els vam comprar per impuls, altres els vam comprar per aprofitar el descompte, altres els vam comprar perquè hi anàvem acompanyades d’un altre teixidora i ella els va comprar, altres els vam comprar perquè desprès de moltes voltes a la botiga finalment ens vam decidir pels que no volíem, altres els vam comprar perquè ens van dir a la botiga que quedaria genial amb…. i així fins a omplir caixes i caixes de cabdells que no fem servir! ?‍♀️

Hi ha que fins i tot te armaris plens. I clar quina llàstima de llanes, cotons, fils, cordills trists tancats sense fer res.
Si es el teu cas, si tens cabdell que no faràs servir, vine al truequeday lanero!!. Agafa tots aquells cabdells que no vols i portals. Els podràs bescanviar per altres que potser t’agraden més, no hi està permès l’intercanvi via diners. I no hi ha més normes que les del sentit comú, si tu has portat 5, bescanvies per 5. A no ser que arribis a un acord i te’ls bescanviïn per 10!!!

truequeday lanero dos

Es un dia per trobar-nos, per renovar les nostres llanes i per ser solidaries, totes aquelles llanes que no trobin nova propietària i ningú les vulgui, es quedaran al taller per dur-les als centres d’avis del barri o a les escoles per fer tallers.

Apuntat i reservat el dia 14 d’octubre diumenge a partir de les 10,00 del mati, al Taller de Ganxet, carrer Ferran Puig, 44 baixos.

 

Ir arriba