Tapestry crochet tècnica

Si saps teixir amb ganxet, segur coneixes els conceptes bàsics de la tècnica Tapestry crochet.  Aquesta simplement utilitza les puntades de ganxet tradicionals, però afegeix més d’un color. D’aquesta manera treballes dos o més colors i fas patrons més divertits alhora fàcils de crear. ?

tapestry crochet tres

El color addicional avança en el teixit mentre fas les puntades, ocult al seu interior, fins que desitgis canviar el color. Aquesta tècnica fa que moltes vegades la gent dubti si està fet o no a ganxet. El Tapestry crochet sempre fa servir el mateix punt a tot el patró. La diferència la marca el canvi de color i que et quedi pulid, sense que es vegi el fil pel cantó del revés.

tapestry crochet reves

Hi ha molts dissenys de Tapestry crochet disponibles però també pots fer un de propi.  Podeu fer servir paper quadriculat per crear un disseny simple de 2 colors que utilitzi només 1 color per quadrat. El millor és començar amb un disseny que no sigui massa complicat, usant el segon color només de tant en tant. També et poden servir els patrons de punt de creu, si vols fer retòls els abecedaris de punt de creu et serviran.

tapestry crochet dos
Tria el fil per al teu projecte. Si bé qualsevol fil serveix per a aquesta tècnica, considera com vols que es vegi el teu projecte acabat triant el fil. Si vols un resultat final ajustat i prim, llavors has de fer servir un fil de cotó més petit que no sigui molt esponjós, per exemple. Si vols un producte més gran el trapillo t’anirà perfecte. L’elecció és tota teva!

També has de triar un ganxet que correspongui a la mida del fil. Pensa que si treballes amb trapillo el gruix del ganxet es considerable. Et recomano que abans de fer la tècnica Tapestry crochet amb trapillo, facis un projecte de un sol color.

Pots veure videos d’aquesta tècnica aquí.

Si vols aprendre a utilitzar aquesta tècnica a Taller de Ganxet tenim un taller especialitzat en Tapestry crochet. Si t’interesa tens més informació aquí ?  TALLER TAPESTRY

????????

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Ir arriba