bufanda solidaria

Bufanda solidària

Que terrible ha de ser sortir d’una visita mèdica amb un diagnòstic com aquest …. càncer de mama.

Les dones, incubadores i engendradores de vida, no hauríem de patir una cosa tant terrible com un càncer de mama. Siguis o no mare. Però no ens oblidem que també hi ha homes que ho pateixen.

Cal seguir investigant, cal seguir lluitant i cal seguir posant-se al costat d’aquestes dones boniques que pateixen. Fins que parlar de càncer de mama sigui igual que parlar d’un mal de queixal.

Taller de Ganxet es suma a aquesta bonica campanya: teixir un coll en vellut rosa amb velvet de CASASOL.

bufanda solidaria 2

Es teixeix a dues agulles però, si vols, pots fer el teu a ganxet, al teu aire.

Amb motiu del dia mundial contra el càncer de mama. Us animo a que teixiu el patró de la bufanda solidària.

Dissenyat per @knitandpepper, està teixida amb 1 sol cabdell de Velvet de 6 caps en rosa xicle però també la podeu fer en rosa pal.

Aquesta bufanda un cop teixida la podeu fer arribar a Taller de Ganxet i li farem arribar a CASASOL.

Totes les bufandes donades es vendran a CREATIVA MADRID o en CREATIVA BARCELONA i els beneficis aniran per al centre d’investigació IDIBGI.

A IDIBGI hi ha el projecte pioner d’investigació del càncer que desenvolupa el Dr. Frigola, per minimitzar els efectes col·laterals dels tractaments oncològics.

CREATIVA FIRA

La bufanda solidària la podràs teixir a CREATIVA Madrid i CREATIVA Barcelona. Tindràs l’oportunitat de participar en aquesta projecte solidari al taller que hi haurà.

A Madrid el 25 d’octubre de 11 a 12  i a Barcelona en diversos horaris el  8 de novembre. O si ho prefereixes pots venir al Taller de Ganxet, des del 19 d’octubre fins al 19 de novembre a teixir-la. Només necessiteu les agulles. Si el que t’agrada es teixir en companyia, el proper 16 de novembre, divendres, de 16,30 a 19,30 teixim juntes al Taller, carrer Ferran Puig, 44, confirma la teva assistència, enviant un mail a info@tallerdeganxet.cat o whatsapp al 677 714 997.

Al taller de Creativa pots anar a fer-hi la teva bufanda i donar-la. Si no haguessis acabat la bufanda en aquest taller, la pots portar al taller i Casasol les recollirà perquè es puguin vendre a la pàgina web de @elcrepdemivida i tots els beneficis aniran al mateix centre d’investigació.

La bufanda tindrà un preu de venda de 10 euros (un cop teixida)

Anima’t a fer la teva bufanda solidària!

????????

Ir arriba