pessebre de ganxet 2

Pessebre de ganxet handmade per la teva llar

 

Aquest pessebre de ganxet, em va enamorar a primera vista!

Jo no sóc molt d’amigurumis, de fet no m’agraden molt. A vegades penso que com la meva àvia en feia, era artesana genètica i tot el treia del seu cap, en algunes cosetes em va condicionar. Sense patrons, sense imatges, sense Pinterest, sense Instagram… i clar li sortien com li sortien.

I va arribar un dia, que li va donar per fer un pessebre sencer, amb els seus animalons, amb els seus pastorets, amb els Reis Mags, etcètera…
Cada un d’un pare i una mare (com deia ella). És a dir no hi havia ni dues figuretes de la mateixa mida, ni hi havia una relació coherent en les mides.
Aquell pessebre no tenia comentaris… però ara em sembla el pessebre més bonic del món, perquè ho va fer qui ho va fer i com ho va fer. Per a mi té un mèrit incalculable.

Però ja sigui com a efecte secundari d’aquest pessebre, que no em va generar cap passió pels amigurumis. Fins que vaig conèixer la feina de ‘La Crocheteria‘. L’amor que desprenen aquests ninots, la dolçor, la tendresa, són preciosos!!

I conec una dona que és fan de la Crocheteria, i una artesana dels amigurumis, fa de totes mides, de tots motius, i amb totes les temàtiques del món. I clar té aquest toc dolç, tendre i encantador que enamora.

Ella és la Blanca, la podeu conèixer al seu perfil de Instagram @blanca_fet_a_ma . Un bon dia em va ensenyar aquest pessebre que acabava de fer. No em vaig poder resistir, li vaig proposar fer un taller. I va acceptar!!

pessebre de ganxet

Tu també t’has enamorat d’aquest pessebre, tan dolç, tan senzill, tan elegant?
Doncs la Blanca estarà al taller de ganxet el proper dia 1 de desembre donant un taller de 4 hores, perquè puguis anar-te’n a casa amb el teu pessebre handmade.

Aquest Nadal la teva casa lluirà encara més bonica que mai, perquè tindrà el teu segell personal i insubstituïble.
Si t’animes a venir al taller AQUÍ tens tota la informació.

????????

Ir arriba