kit catifa sol

Què és això del #patrosolcasasol?

El #patrosolcasasol és un dels resultats de les dues ultimes setmanes, que han sigut de vertigen…. tot d’emocions i il·lusions agafant forma.

Estic col.laborant amb la casa Casasol en un projecte que encara avui no pot ser confessat!!! Però estigueu atentes perquè la setmana que vé hi haurà sorpreses. ?

Per fer una mica de tastet d’aquesta sorpresa, ens fan aquest regal, el patró de la catifa sol, #patrosolcasasol. Si tu ets de les que s’enamora a primera vista d’aquesta catifa, només cal que em contactis i em diguis de quin color et vé de gust fer la teva catifa.

Hi ha una carta de color molt extensa, pots fer-ho com més t’agradi. Fins i tot pots fer-ho en dues textures, tipus vellut o de cotó. I un cop decideixis com vols fer la teva catifa #patrosolcasasol, vens al taller on trobaràs tot el material que necessitis per fer-la i posar-te mans a l’obra! Sortiràs amb la teva catifa feta!!

I com ha vingut aquesta col·laboració? Doncs com ha vingut tot el projecte del Taller de Ganxet. Un desig que surt del cor, amb el cor plè de ganes.
Casasol és una empresa d’ aquí, de la terra, petita però amb moltes ganes de fer coses xules, com aquest #patrosolcasasol.

El disseny d’aquest patró és d’una dissenyadora @knittingtheskyline que tota ella és un sol. Podeu seguir-la a les xarxes per veure els seus dissenys.

I dit això us proposo que reserveu el dia 12 de gener (dissabte tarda) Síííííí, ja sé que queda molt, però podeu aprofitar i demanar-ho als reis! ?. Li demaneu un taller a Taller de Ganxet!! Perquè, quan de aquí uns dies veieu el patró que farà al taller no us hi podreu resistir!!!! ??

Més endavant ja us aniré dient més cosetes d’aquest taller.

#patrosolcasasol

 

??

Ir arriba