indigo shrug after party destacada

Indigo Shrug, el meu After Party

Indigo Shrug és el nom que la dissenyadora li ha donat a aquest After Party. A veure, d’ això se’n diu un after party, perquè imagino que és com la jaqueta fina que sempre va bé a les vesprades d’estiu.

Els fils

Aquest Indigo Shrug After Party,  va néixer fa aproximadament un any. Em vaig enamorar a primera vista del fil. Com sempre em passa, primer el fil i després el projecte. I vaig comprar un cabdell del color ‘Cherry Pie‘, fins i tot el nom m’agrada!

whirl cherry pie indigo shrug

Això és un problema, com ja us he explicat en algun article anterior. Perquè de vegades el fil es queda curt i és difícil trobar la mateixa tintada. Però no és el cas dels fils Sheepjes. Serà per això que em tenen enamorada. Sempre és el mateix to, així que compres el color no la tintada. El vaig comprar i vaig esperar que aparegués el projecte.

El patró

Mesos més tard remenant per una botiga online de fils, vaig trobar el patró Indigo Shrug. La dissenyadora és la meva ídol tejeril Tatsiana Kupryianchyk. Ja us he parlat d’ella en altres articles, perquè he teixit diversos projectes seus.. A la cistella de compra!!

Per teixir amb ganxet, el Indigo Shrug After Party només necessites un cabdell del Whirlette, (perfecte!).  Aquest és un cabdell de 225 grams i 1000 metres.

A veure, que ni em paguen els de Sheepjes ni em paga Tatsiana per la publicitat. Però he d’ anomenar-los per ètica.

I ara al tema. Vaig començar a teixir aquest After Party seguint el patró. Abans vaig mirar si era terminologia US o UK, però no vaig saber veure-ho. I em vaig tirar a la piscina creient que era US. GRAN ERROR!!

El cas és que em vaig adonar de seguida que no m’estava quedant com jo esperava. Però ximple de mi, com no veia UK per enlloc doncs vaig seguir. Amb gairebé 900 metres teixits, li vaig donar una tirada al fil i vaig desfer-ho tot.

No quedava ni de lluny com havia de quedar. Vaig tornar a mirar el patró gairebé amb lupa. Llavors ho vaig veure. En una cantonada i de color blanc posava ‘UK’… en fi… és bo rectificar. I sembla mentida com canvia un patró si ho interpretes malament.

Et poso aquí la taula amb les diferents terminologies per a un mateix punt… Si et fixes, els únics que es marquen la diferència són els anglesos. Per variar! Però si analitzes bé, gairebé et dic que tenen raó. Es sembla més un double crochet a un punt baix, que a un punt alt o vareta. Però això és un altre debat.

tabla terminologia crochet

El resultat

Vaig gastar el cabdell sencer en el cos. Per la vora vaig utilitzar un cabdell de cotó de Rubi, que és del mateix color final. En el patró et proposen un Whirlette, però surt molt més car i et quedarà molt fil sobrant.

indigo shrug after party imagenesindigo shrug after party imagen

Bé, si t’animes a teixir-lo i tens algun dubte sóc aquí per ajudar-te en el que pugui. Em pots escriure aquí.

Que «crocheteixis» molt !!!

Ir arriba