rainboom xal 3

RainBOOM! xal

RainBOOM! xal, el xal del arc de Sant Marti!

Ja us he comentat en altres ocasions que em tornen boja els colors…  Així que el dia que vaig veure per primera vegada la caixa de Sheepjes amb un assortiment de 50 colors en cabdells de 10 gr., vaig saber que algun dia me la compraria.

rainboom xal 1 material

RainBOOM! xal es un projecte d’aquesta marca de llanes. Una marca que a mi m’agrada molt. No tant per la qualitat que és com moltes dins de les altes qualitats. Sinó per la immensa gamma de colors que tenen.

Són llanes holandeses, així que aquí és difícil comprar. Pots trobar alguna botiga que tingui alguna cosa, però no totes les qualitats ni tots els colors. Jo les compro en botigues angleses o holandeses via online i alguna vegada en Las Tijeras Magicas, que és on vaig comprar aquesta caixa.

El projecte

I bé una vegada que tens la caixa que fas?… La pregunta!

Doncs amb aquesta caixa pots fer diversos projectes molt bonics. Per exemple una manta de roses africanes, amb un color base a part i els centres amb aquests colors. O pots fer un xal com aquest que he fet jo!

És molt fàcil de fer i es teixeix molt ràpid. Cada volta és amb un cabdell i tot i que els punts són avorrits, tot punt alt, vas canviant de color i veure com va quedant fa que sigui molt divertida.

La dissenyadora és Nerissa Muijs i el patró és gratuït i el trobes aquí, també el venen a Ravelry per si ho vols en pdf per imprimir… Jo vaig seguir el patró de la seva web.

Es treballa amb un ganxet del 5, és coto així que tot i que sembla que abriga molt i que és llana, no és així. Jo trobo que és ideal per a primavera i tardor, per aquests matins o nits que refresca i la llana és massa.

El resultat

Trobo que ha quedat molt xulo, a mi m’encanta l’estrenat a la sortida que hem fet de cap de setmana a París amb les #ruteras… Aixó us ho explico en un altre entrada.

  rainboom xal 2

Ir arriba