suèter huldra

El meu suèter Huldra va agradar molt fa unes setmanes al festival BarcelonaKnits i es que aquest disseny de Tatsiana Kupryianchyk es realment una passada de jersei.

Feia molt que tenia que escriure sobre aquest projecte, però ho he anat deixant per falta de trobar el moment, però ja a la fira em van reclamar la informació, així es que sense enrotllar-me gaire (perquè a mi no m’agraden els post molt extensos) aquí teniu tota la informació,

El patró

El suèter Huldra es treballa sense costures de dalt a baix. Primer es treballen algunes files curtes cap endavant i cap enrere per aixecar el coll de l’esquena. A continuació, el coll es treballa en circular fins a separar les mànigues. La part inferior del cos es treballa en espiral continuat fins la vora. Les mànigues es treballen de dalt a baix fins als punys. La longitud del cos i de les mànigues és fàcilment ajustable i el pots fer al teu gust.

El suèter Huldra com ja he dit més amunt, es disseny de Tatsiana Kupryianchyk, el podeu trobar al Ravelry, aquí us deixo el enllaç PATRÓ

Les llanes

En el patró original és fan servir unes llanes de la marca Scheepjes, a mi personalment m’agraden molt, però jo en aquest cas he fet servir unes altres.

He de dir que vaig comprar les llanes sense tenir el patró davant i fins que no vaig arribar a casa, no vaig veure que havia comprat menys quantitat que la indicada al patró. Tot i així em va sobrar llana, molta, del cos un cabdell sencer i de la multicolor casi un cabdell.

Primer de tot tenir en compte que el patró està tallat segons les talles nòrdiques, que sempre tallen una mica més grans. Jo ho vaig fer seguint la talla S, normalment tinc una M.

Pel dibuix vaig utilitzar De Rerum Natura Ulysse en color Poivre Blanc (185 metres) i Retrosaria Mondim en color 210 (423,5 metres) i pel cos Geilsk Bomuld og Uld en color 9C (928 metres)

Podeu consultar la fitxa del meu projecte al meu Ravelry aquí

Per qualsevol dubte contacta amb mi aquí

Apali que gaudeixis molt teixint-lo!! ?

Ir arriba