Bones!!! Avui us vull fer un petit tast del que han estat les dues fires de llanes que han tingut lloc a Barcelona aquest 2019.

Les dues fires de llanes més importants són Creativa Barcelona i BarcelonaKnits. Les dues es celebren al mes de Novembre i les dues tenen relació amb el mon de les llanes, però hi ha una diferencia abismal entre elles. Us ho explico una mica.

Creativa Barcelona

Aquest any, Creativa Barcelona es va celebrar del 7 al 10 de novembre a la Farga de l’Hospitalet. És una fira dedicada a les manualitats en general, scrap, patchwork, teixits, accessoris de bijuteria, i últimament han anat ampliant l’oferta de llanes. Així, hem pogut veure un stand enorme de ‘Las Tijeras Magicas‘ on s’hi podia trobar molta varietat de llanes, agulles, accessoris, etc… un paradís de llanes.

Aquest any la gent de Casasol van tornar a instal.lar un espai de tallers a la fira i uns espais per poder donar a conèixer a creatius que treballen amb els seus fils. Entre ells estava jo!! Sí, sí, com ho llegiu, amb la meva paradeta, exposant els treballs que tinc fets amb els seus materials. I oferint tallers d’una hora dins l’espai que tenien instal.lat. Van ser 4 dies molt intensos i esgotadors, moltes hores, però molt gratificants. Amigues i alumnes del taller van passar a veure’m i a saludar. Per a mi ha sigut un molt bon aprenentatge.

I un altre fet que també em va gratificar molt va ser formar part del Jurat del Primer Certamen de Bloggers Creativa. Veure la cara de felicitat de les premiades i conèixer-les no té preu!!

BarcelonaKnits

El BarcelonaKnits d’aquest any s’ha celebrat els dies 16 i 17 de novembre al Word Trade Center.

A veure com us ho explico en poques paraules… És la fira més desitjada de qualsevol teixidor. Un món de llanes al teu abast, per poder veure, tocar i comprar. Llanes de mig món, angleses, irlandeses, catalanes, espanyoles, holandeses, franceses, peruanes, portugueses, etc… Però sobretot, sobretot, llanes artesanes. Tenyides a ma. Algunes les pots trobar a botigues especialitzades, altres només les trobes a les seves webs. Per tant tenir-les en aquesta fira fa que les puguis conèixer i saber com són a nivell de textura, suavitat, etc…

També es fan tallers i presentació de llanes comercials, és a dir, llanes de marques comercials que es poden trobar a qualsevol botiga de llanes. I aquest any també es va fer la presentació oficial del primer número de la revista Cables Magazine. Us la recomano. Revista d’edició anual editada, creada, dissenyada per dues asturianes molt boniques.

Aquest era el segon any que es feia i hi ha hagut algunes millores comparades amb l’any passat, entre elles l’espai. Un espai més gran i amb més expositors. Amb una zona per poder teixir i descansar molt més amplia.

El meu pas per la fira va fer que es sumessin tres projectes més a la meva llarga llista de per teixir els proper mesos!!! Vaig comprar troques a Sóc una troca!! per fer un xal, a Malabrigo per fer un coll i a Irish Fairytale Yarns per fer un jersei. Em vaig passar del meu pressupost inicial, però estic tant contenta amb les meves compres que ja he començat a teixir-les!!!

Ir arriba