colors del taller

Colors del Taller, inspirats en Barcelona i la Provença

Sabeu perquè els colors del Taller són aquests ??? Hi ha gent que viu en blanc i negre… Gent que li agrada vestir sempre de negre i gent que li agrada molt el blanc, i tenen la casa tota blanca, en conec uns quants. Això no vol dir que els que vesteixen de negre siguin tristos o ensopits, no, senzillament que els agrada el negre. I els de blanc tampoc vol dir que siguin la puresa personificada, tampoc, senzillament els agrada el blanc.

Després hi ha, els que els agraden els colors, molts colors, aquesta sóc jo?. I no és que vagi vestida com un Arc de Sant Martí?, massa tímida per això, és que em tornen boja els colors. Em vé de petita, crec.

A casa teníem una papereria i com en aquella època no hi havia extraescolars, quan sortia del cole passava hores i hores a la papereria… Les caixes de ceres, les de colors, les de retoladors, el calaix de la plastilina, les cartolines, les aquarel·les, les llibretes de colors, super fan dels colors.

I quan entro en una botiga amb molts colors, és com si tornes a ser petita i revifa aquesta sensació.

colors

On trobes colors i més colors? Als camps a la primavera. A Holanda, amb els seus camps de tulipes infinits, als camps de la nostra terra, que justament aquest any han començat a tenir ressò amb el groc de la colza, amb el vermell de les roselles, amb les flors dels arbres fruiters, etcètera…

Però si hi ha uns camps famosos pels seus colors, són sens dubte, els camps de la Provença. Metres i metres i metres d’espígol, lila i verd??…

colors de provenza

I sense anar tan lluny, lila i verd de la xicranda, arbre ben conegut pels barcelonins, lila i verd, els colors de Taller de Ganxet!!!

xicranda a Barcelona

 

2 comentarios en “Colors, lila i verd”

  1. Montse casals

    Tal com et passa a tu, els colors són com un imant per a mi.
    Felicitats pel teu bloc i per la teva feina.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Ir arriba