SAMARRETA CUSTOMITZADA

O com fer d’una samarreta ensopida una samarreta amb un toc únic!

Us explico com sorgeix aquesta samarreta.

Al novembre es va celebrar a Barcelona el festival Creativa al que pensava assistir com a visitant. Però va resultar que em van convidar a participar en un taller organitzat per Casasol. Així que vaig pensar en posar-me alguna cosa identificativa del Taller.

Vaig pensar en una samarreta amb el logo i que fos divertida. Però amb les presses i intentant no gastar-me massa, va resultar una samarreta una mica …. gran i insulsa. Talla d’home i amb màniga llarga… blanca… un desastre de samarreta. En aquell moment i per falta de temp,s el màxim que vaig poder fer va ser tallar-li els punys perquè almenys les mànigues fossin una mica menys lletges.

I així va quedar fins que vaig agafar dos fils 1 lila i un altre verd (colors del taller) de Lanas Rubi, unes tisores i em vaig llançar a customitzar-la amb risc a quedar-me sense samarreta!

Però va quedar bé. En el baix vaig fer un punt tipus ventall creixent i en les mànigues vaig combinar els dos colors amb un punt molt senzill.

El patró us el poso a continuació.

Materials per fer la samarreta customitzada:

  • Cabdell Rubi Campiña 100 gr. un per cada color que vulguis posar. També pots fer-ho només d’un color, aleshores amb només un cabdell tens suficient.
  • Samarreta que vulguis customitzar
  • Tisores

Si vols pots escriure’m i t’envio el kit per fer-ho.

El preu del kit serà el que valen els cabdells que necessitis. Cada cabdell té un cost de 3,30€

Preu del Kit com el meu: 6,60€ + enviament o pots recollir-ho al taller. Ubicació

Patró Samarreta Customitzada

Primer has de tenir clar per a on vols tallar la samarreta. I sense por, talla! Un cop tallada has d’agafar els primers punts directament amb el ganxet. Fas la primera volta tot de punts lliscats i a partir d’aquí pots fer el patró del punt que més t’agradi.

Et deixo els gràfics dels punts que he fet servir, però pots trobar més a plataformes com Pinterest

Esquema punt cintura

Esquema punt mànigues

Veureu que a l’esquema hi diu dos punts i en realitat n’hi ha teixits tres, que és com ho he fet jo!

Ir arriba