pamela de lli

Pamela de ganxet amb cinta

Pamela anti taques solars!!
Cada estiu em passa el mateix… acabo amb la cara tacada pel sol, i no és per falta de cremes, tinc la col·lecció de cremes anti-UV més completa de tot el mercat farmacèutic i cosmètic. És perquè l’univers m’ha beneït amb aquesta pell, què hi farem!

Així què seguint les indicacions del dermatòleg, haig de portar barret a l’estiu. Fins aquí tot correcte. La cosa es complica quan haig de fer-me amb un barret. Si és esportiu tipus visera, em sento com disfressada, si és d’ala curta no em cobreix suficient, si és d’un color no em lliga amb la roba, si és sintètic em dóna calor, i així fins a l’infinit…

Doncs aquest any, el problema està resolt!!! M’he fet una pamela a mida, teixit a ganxet amb cinta que no dóna calor i protegeix del sol, de colors neutres que em combinen amb tot, amb la mida d’ala suficient, (perquè ho vaig anar mesurant), ni massa curta ni massa llarga. ?

pamela de cinta

Comences amb un cercle màgic, fas 6 pb. A la primera volta fas un augment en cada pb, a la segona un augment cada 2, a la tercera un cada 3 i així fins a augmentar cada 12 pb. Aquí has ​​de mesurar el diàmetre del cercle i el del teu cap. Si ja has arribat a fer la base sencera deixes d’augmentar i continues fins a tenir el fons de barret. Quan ja el tens, comences de nou amb els augments per fer l’ala. Primera volta un augment cada 5 pb, la segona cada 6, la tercera no fas cap augment i en la quarta volta cada 7, vas augmentant d’aquesta manera fins a tenir la mida de l’ala que t’agradi. Jo he fet servir 230m de cinta, 100gr, per fer la base de la pamela i una mica més (blau) per fer els acabats. ??

??

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Ir arriba