fires barcelona llanes

Fires a Barcelona handmade

De fires a Barcelona n’hi ha moltes però no us parlaré de totes. Us vull parlar de les que realment ens agraden a les boges de les llanes. I el món del handmade.

Creativa Barcelona

La fira per excel·lència és Creativa, que se celebra a diverses ciutats, i com no a Barcelona.

Aquest any Creativa Barcelona es va celebrar els dies 8, 9, 10 i 11 de novembre. Quatre dies! Durant aquests dies, a la mateixa fira es van realitzar tallers, exposicions i xerrades. És una fira a on hi ha tot tipus de manualitats, scrap, lettering, pachwork, macramé, jardineria, etcètera. L’interessant d’aquest any és que hem pogut observar un augment considerable d’estands relacionats amb el món de les llanes. I entre els expositors hi havia un gran estand de Casasol, on es van poder veure tots els projectes que s’han publicat en el llibre 30 proyectos handmade para tu hogar’.

Vaig tenir la sort de participar en dos tallers, un d’ells impartit per Tejiendo Perú, el que em va permetre conèixer en persona a la senyora Esperanza. Ai quin amor de dona!!! tota ella és dolçor, suavito, bonic, amor…

fires barcelona Creativa Barcelona Tejiendo Peru

I com a patrocinadora del llibre 30 proyectos handmade para tu hogar vaig participar al taller que va fer Josep Mestres, on ens va ensenyar a brodar un xal amb ganxet. Bé, tota una obra d’artesania, meravellosa. Però el més bonic va ser conèixer a les meves companyes en aquest projecte, les merceries i tallers. Posar cares a les xarxes socials!!!

Barcelona Knits

I just amb una setmana de diferència s’ha celebrat el Barcelona Knits. Aquest és el seu primer any i jo crec que han superat la prova. Ha sigut el paradís de les boges de les llanes, perquè només hi havia stands de llanes, tot eren llanes, llanetes, trapillo i tot el que tingui que veure amb les llanes.

També hi havia tallers i tastets de llanes. En aquest no he participat a cap taller, però he tingut la immensa sort de posar cara a alguns perfils que segueixo a Instagram de creadores com Molla Mills, Laura de Mimosa Cafe Lanar,  conèixer en persona a la Laia de Sóc una troca!!! i per fi fer-me amb unes troques que són meravelloses, realment tocar-les i dir, les compro.

fires Barcelona Knits soc una troca

fires Barcelona knits molla mills

En aquesta fira ens vam trobar una colla de amigues ‘ruteras’. De la mà de Rutalanera ens coneixem de fer una ruta per Barcelona, i clar trobar-nos en aquesta fira, a estat com una macro rutalanera.

Llanes artesanes

El món de les llanes artesanes està creixent. La prova ha estat aquesta fira, troques i més troques de mils colors. Jo estava disfrutant cada segon.
Ara us parlaré del preu. Sí, són preus elevats. No és el mateix ficar en una maquina i fabricar quantitats industrials de cabdells, que troca a troca anar tenyint-los a mà… oi que la diferència és molt gran? Doncs el preu també és el que és. De totes maneres pots trobar diferents preus però es mouen entre els 18 i els 25 euros la troca. Has d’anar mirant grams, metraje, qualitat de la llana, procedència de la llana, qualitat dels tints, etcètera…
I ara ja fins al maig no tenim la següent fira. Handmade festival es celebrarà a Barcelona els dies 3,4 i 5 de maig, ja us explicaré.

????????

Ir arriba