black friday queadada tejeril

Black Friday al Taller de Ganxet

Què és el Black Friday? Doncs una tendència que com moltes vé dels americans. I es tracta que durant un únic divendres, a les grans superfícies comercials hi ha descomptes interessants. És tal el moviment que s’ha generat amb la bogeria del Black Friday, que ja s’ha estès a tots els comerços, grans i petits i altres negocis.

Normalment és l’últim divendres de Novembre. Però ara a les grans superfícies ja s’ha estès a l’última setmana de Novembre. Cada vegada ho posen una mica més difícil als petits comerços… Aquest any el tant esperat Black Friday serà el proper divendres 23. Ja fa dies que el veiem anunciat!!

Doncs bé, aquest any ens hi sumem. Serem més xulos que les grans superfícies comercials. Taller de Ganxet us ofereix el Black Friday Forever! És a dir, per sempre. I això què significa? Doncs fàcil, a partir del proper 23 de Novembre les tardes del divendres el Taller està obert a totes les teixidores que vulguin venir a teixir. Podeu teixir el que vulgueu, agulles, ganxet, bordat, etcètera… Quedada tejeril!!! Portes el que estiguis teixint a casa o pots començar algun projecte nou. Entrada lliure sense cost. Teixirem, xerrarem, riurem i tot by the face! Això sí, l’aforament és limitat, màxim 10 persones. El material el portes tu o el pots adquirir al Taller, depenent del que vulguis teixir.

Si necessites més informació o tens algun dubte pots enviar la teva consulta al mail info@tallerdeganxet.cat

????????

Ir arriba