crocheterapia el club del ganxet

El Club del Ganxet – Crocheterapia, neix arrel de que altres teixidores i jo feia temps que buscàvem llocs per anar a crochetear juntes. No resulta fàcil, només podia ser en bars o cafeteries i tot i que ho passem genial no és el mateix que poder estar en un lloc més reservat per teixir. L’opció parcs i jardins tampoc és bona idea quan arriba el fred.

Així que, des de Taller del Ganxet, vaig pensar que no només faria tallers i cursos, si no que convertiria el Taller en un Club!!

Per què anar a crochetear juntes?

Doncs perquè teixir en grup és terapèutic! Hi ha qui li diu ‘crocheterapia’, el mindfulness del ganxet, em sembla que és perfecte per descriure l’efecte que provoca teixir. Si ho fas en grup, l’efecte és multiplica per que pots compartir, riure, aprendre, crear, xerrar, tot allò que a casa, des de el sofà, sola, no pots fer!!

A casa potser fins i tot pensen que tens masses projectes en marxa, o que les llanes són una inversió sense sentit…. Res més lluny de la realitat!

Tots els projectes que fas surten del ❤. Hi ha vegades que es queden a mitges pendents que en un altre moment els acabis o potser no els acabes mai per què no et resulten com esperaves. I projectes que els fas més d’una vegada en diferents textures o colors, per que son projectes que t’omplen.

Si li sumes que mentre teixeixes, a cada punt, a cada volta, et descobreixes.  Descobreixes el teu cantó creatiu i et sorprèn veure quines meravelles ets capaç de fer!

T’animes? Vine a teixir, a compartir, a riure, a fer un cafè entre llanes de colors, fils i crocheteres.

Curs de ganxet, per les que es vulguin iniciar en el meravellós món de les llanes!

CROCHETERAPIA

Practicarem al crocheterapia.

Tallers monogràfics de projectes que ens xiflin.

Farem projectes individuals o en grup.

I tot allò que suggeriu!

El Club obrirà a partir del 17 de setembre. Totes les tardes de dilluns a divendres a partir de les 16,00 fins les 20,00 i els dissabtes de 10,30 a 14,00.

A partir d’octubre comencem amb els tallers i el curs de ganxet. Més informació sobre el Club del Ganxet aquí.

VULL VENIR AL CLUB

Vull inscriure'm al Club

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Ir arriba