Bossa de xarxa #tothicap

Bossa de xarxa – #tothicap

La bossa de xarxa és un bàsic en el món del ganxet. N’hi ha de mil formes i estils. La característica principal és que és una simple xarxa teixida a ganxet. És molt fàcil de fer. La manera en que treballes aquesta xarxa, la forma que li donis a la bossa i la mida és el que fa que hi hagi tanta varietat.

És una bossa que té moltes utilitats, la pots fer servir per tot, és molt pràctica. Jo la tinc per anar a passeig, per anar a comprar, per portar les llanes, es un ‘porsi’ en tot el seu concepte! ?

Quan em vaig plantejar fer aquesta bossa de xarxa?, vaig pensar en fer-ho de manera que no quedés com un drapet penjat quan el portés gairebé buit.
Per donar-li forma a la bossa de xarxa típica, li he afegit una base de lli natural. El lli natural és més fort i li dóna cos. Aquest que he fet servir es de una marca que hi ha a la Garrotxa. El pots trobar a moltes botigues especialitzades.

Tècnica

A partir de la base de la bossa, neix la xarxa fins arribar a la nansa. La xarxa està teixida amb un cotó reciclat prim i es treballa amb un ganxet del 3, per tant no té cos i no pesa. Aquí també li vaig donar un toc ‘vintage’ amb canvi de punts, per no fer-la tota uniforme. I d’aquesta manera la xarxa queda una mica més tupida.

Per donar-li cos a la nansa vaig canviar a un cotó més gruixut, per tant canvi de ganxet.

El tamany també és molt personal, aquesta fa d’ample 33 centimetres i d’alt 37 centimetres. Així que en aquesta bossa de xarxa #tothicap! ?

Si fas la teva i necessites consultar alguna cosa, no ho dubtis, contacta’m ?

??

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Ir arriba