Què és Taller de Ganxet - Taller de Ganxet - Barcelona
Taller de Ganxet, una web on trobaràs cursos, tallers, crochet, ganxet, tenda de llanes
ganxet, ganchillo, crochet, taller de ganxet, taller ganxet barcelona, ganxet barcelona, taller ganxet, taller ganchillo, taller ganchillo barcelona, knitting, handmade, wool
14973
page-template-default,page,page-id-14973,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Què és Taller de Ganxet

ganxet, llana,

Benvinguts a Taller de Ganxet, un lloc web sobre el ganxet. Jo sóc la Cris i visc a Barcelona. Aquí hi trobareu informació sobre les meves creacions, els meus tallers i tot allò interessant sobre el mon del ganxet. Idees, imatges, guies, referències, fires i tot el que m’agrada.

Ull, que el ganxet és addictiu!
Us imagineu una festa d’aniversari per a nens diferent? Jo si!!! Us proposo un mini taller de ganxet per fer durant la festa, i podem fer una garlanda de flors, cors, un collaret, un posagots, etc… Us podeu posar en contacte amb mi aquí.

Podreu veure les meves publicacions sobre ganxet al blog!!

Espero que gaudiu i que al final us torneu addictes al ganxet com jo!!! 

Crocheteamos??

Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram