Samarreta customitzada - Taller de Ganxet - Barcelona
Taller de Ganxet, una web on trobaràs cursos, tallers, crochet, ganxet, tenda de llanes
ganxet, ganchillo, crochet, taller de ganxet, taller ganxet barcelona, ganxet barcelona, taller ganxet, taller ganchillo, taller ganchillo barcelona, knitting, handmade, wool
16031
post-template-default,single,single-post,postid-16031,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Samarreta customitzada

Samarreta customitzada

SAMARRETA CUSTOMITZADA

O com fer d’una samarreta ensopida una samarreta amb un toc únic!

Us explico com sorgeix aquesta samarreta.

Al novembre es va celebrar a Barcelona el festival Creativa al que pensava assistir com a visitant. Però va resultar que em van convidar a participar en un taller organitzat per Casasol. Així que vaig pensar en posar-me alguna cosa identificativa del Taller.

Vaig pensar en una samarreta amb el logo i que fos divertida. Però amb les presses i intentant no gastar-me massa, va resultar una samarreta una mica …. gran i insulsa. Talla d’home i amb màniga llarga… blanca… un desastre de samarreta. En aquell moment i per falta de temp,s el màxim que vaig poder fer va ser tallar-li els punys perquè almenys les mànigues fossin una mica menys lletges.

I així va quedar fins que vaig agafar dos fils 1 lila i un altre verd (colors del taller) de Lanas Rubi, unes tisores i em vaig llançar a customitzar-la amb risc a quedar-me sense samarreta!

Però va quedar bé. En el baix vaig fer un punt tipus ventall creixent i en les mànigues vaig combinar els dos colors amb un punt molt senzill.

El patró us el poso a continuació.

Materials per fer la samarreta customitzada:

  • Cabdell Rubi Campiña 100 gr. un per cada color que vulguis posar. També pots fer-ho només d’un color, aleshores amb només un cabdell tens suficient.
  • Samarreta que vulguis customitzar
  • Tisores

Si vols pots escriure’m i t’envio el kit per fer-ho.

El preu del kit serà el que valen els cabdells que necessitis. Cada cabdell té un cost de 3,30€

Preu del Kit com el meu: 6,60€ + enviament o pots recollir-ho al taller. Ubicació

Patró Samarreta Customitzada

Primer has de tenir clar per a on vols tallar la samarreta. I sense por, talla! Un cop tallada has d’agafar els primers punts directament amb el ganxet. Fas la primera volta tot de punts lliscats i a partir d’aquí pots fer el patró del punt que més t’agradi.

Et deixo els gràfics dels punts que he fet servir, però pots trobar més a plataformes com Pinterest

Esquema punt cintura

Esquema punt mànigues

Veureu que a l’esquema hi diu dos punts i en realitat n’hi ha teixits tres, que és com ho he fet jo!Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram